De leukste manier om mensen te ontmoeten

Acties

The Night Flyer-47 jaar-Offline

The Night Flyer
Kapellen - Antwerpen - BelgiëZoek Man voor Vriendschap, Simpel contact

Talen

Duits - Engels - Nederlands

Laatste verbinding

Meer dan een maand
  • Appelle moi !

Aantal ontvangen cadeautjes

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Mijn bericht

Ik stel me voor

Neg geen abonnement en profiel dient nog verder aangevuld Ben asap terug :-) Groetjes Alhoewel ik dit medium een vrij oppervlakkige bedoening vindt, toch is het wel leuk om hier wat nieuwe contacten te kunnen leggen. In eerste instantie op zoek naar toffe veertigers om mijn vriendenkring wat te kunnen uitbreiden. Nieuwe vriendschappen zijn altijd leuk en verrijkend.

Ik zoek op de site

Zoeken doe ik eigenlijk niets maar dit medium leek me interessant om te trachten mijn vriendenkring wat uit te breiden met eerlijke ongecompliceerde veertigers. Ik spreek zomaar niet met iedereen in real life af. Enkel wanneer uit berichten en chatgesprekken blijkt dat er meerdere raakvlakken zijn qua levenswijze, levensvisie, interesses, hobby's en degelijke zal ik overwegen om in real lfe af te spreken.

Ik ben

Geboortedatum: 03/03/1970
Burgerlijke staat: Samenwonend
Woonplaats: 2950 Kapellen
Regio: Antwerpen
Land: België
Nationaliteit: België
Gesproken talen: Duits
Engels
Nederlands
Kinderen: 0
Sterrenbeeld: Vissen
Chinese horoscoop: Hond
Activiteitensector: Administratie
Studieniveau: Hogeschool
Godsdienst: Niet praktiserend Katholiek

Ik zoek

Een persoon met leeftijd tussen: 40 en 50 jaar
Ik zoek: Man
Land van verblijf: België
Nationaliteit: België
Gesproken talen: Nederlands
Jouw kledingstijl: Sportief
Gewicht: Minstens 173 cm
Figuur: Sportief
Geaardheid: Hetero
Burgerlijke staat: Vrijgezel
Kinderen: Onbelangrijk
Etnische afkomst: Kaukasisch
Studieniveau: Hogeschool
Inkomen: Tussen 1000€ en 2000€ / maand
Rook: Nee

Ik beschrijf mezelf

Mijn grootte: 163
Mijn gewicht: 68
Mijn haarkleur: Blond
Lengte van mijn haar: Half lang
Kleur van mijn ogen: Blauw
Kledingstijl: Sportief
Ik rook: Nee
Geaardheid: Hetero

Ik hou van

Ik kook: Ja
Nationaliteit van mijn favoriete gerecht: Ik lust eigenlijk nogal veel. Vlaamse keuken, Japans (Sushi), Chinees, Italiaans, Spaans (Tapa's), Grieks, ....
Ik doe aan sport: Nee
De sport(en) die ik beoefen: Paardrijden, Zwemmen, Skiën
De sport(en) die ik graag zou willen beoefenen: Wil best eens andere sporten proberen.
Het soort vakantie dat ik leuk vind: Ben graag thuis. Wel te overhalen voor Citytrip of skivakantie en tegen een paar dagen uitwaaien aan zee zeg ik ook niet nee. Ach Met het juiste gezelschap kan ik thuis ook best genieten van dat ''vakantiegevoel''.
Filmgenre waar ik van hou: Waargebeurd, Drama, Thriller, Actien ...
Mijn lievelingsfilms: Rocky IV, Top Gun, The Green Mile; Titanic, en nog vele andere
Wat lees ik graag?: Wetenschap en techniek,
Mijn favoriete stripboek/tijdschrift: EOS, Kijk, Scientific American, Computeridee, Het Beste van Readers Digest,...
Mijn favoriete muziekgenre: Ik houd van verschillende genres maar niet van Opera, Operette en Jazz.
Mijn favoriete muziekgroep/artiest: Fleetwood Mac, Meatloaf, Ellen Foley, Chris Rea, Guns "n Roses, The Mission, Front 242, U2, Neil Diamond
Mijn hobbys: Internet, Lezen, ... En nog een paar oude hobby's die ik graag terug zou opnemen naar de toekomst toe Onder andere Bakken, Koken en Aquarelschilderen.
Hoe ik het liefst mijn avond doorbreng: Uit of thuis mij om het even als het maar met aangenaam gezelschap is.
Waar ik het allermeeste van houd: Ik hou vnl. van huiselijke gezelligheid en van de meest éénvoudige dingen des levens: candlelight, bij een haardvuur zitten, een nachtelijke wandeling, op een zomerse nacht op je rug in t gras liggend naar de sterren kijken, de vogeltjes die in de winter op de voederplank komen eten, een glaasje drinken en/of hapje eten, fris gewassen lakens op mijn bedje, fijn gezelschap,. ne goeie babbel met een aangenaam persoon over "whatever", muziek En ja.... ook al ben ik ruim de veertig gepasseerd die "speelsheid" ben ik nog steeds niet verloren want ik hou nog steeds van kussengevechten, waterbalonnen-oorlogen en van sneeuwballen gooien,... Ook om met de kids mee wat gezelschapsspelletjes te spelen of om kampen te bouwen offer ik me maar al te graag op. :-)
Waar ik een hekel aan heb: Ik ben nu éénmaal een avond/nachtmens en ben soms tot vrij laat bezig met één of ander klusje. Vroeg opstaan vind ik dan ook VERSCHRIKKELIJK maar wat moet dat moet en bij de eerste rinkel van mijn wekker ben ik uit bed! Leugens; Ik ben een eerlijk en correct meiske en ik wil dat men tegen mij ook altijd eerlijk en correct is. Lawaai. Ruzie. Ik heb een hekel aan te laat komen Op een afspraak ben ik dan ook gewoonlijk veeeeel te vroeg.

Mijn persoonlijkheid

Mijn visie over een liefdesrelatie

Een mooie vriendschap die langzaam evolueert naar een stabiele mooie liefdesrelatie. Waar men geleidelijk aan naar elkaar toegroeit. Vertrouwen en respect dat groeit met de dag. Men bekomt na een tijdje een zeer diepe emotionele binding dat sterk doorwerkt op lichamelijk vlak. Je wordt elkaars beste maatje = elkaars zielsverwant = soulmate. Je hebt voor elkaar alles over en je bent bereidt om voor elkaar door een vuur gaan. Je staat elkaar bij in zowel de goede als de mindere momenten. Samen één zijn. Dit alles met dien verstande dat elk in die relatie volledig zichzelf kan zijn en blijven en dat elk zijn eigen ding kan doen. Dat één-gevoel wil niet zeggen dat je constant ALLES samen moet doen of dat je constant "samen" hoeft te zijn. Als er genoeg vertrouwen en respect is en je ziet elkaar graag dan kan er veel. Een relatie mag geenszins "verstikkend" zijn en mag in geen geval je partner zijn eigenheid in het gedrang brengen. Het zou mooi zijn maar spijtig genoeg is het zeer moeilijk om de juiste partner te vinden. Een potentiële partner dient niet perfect gelijkgestemd te zijn. Het dient iemand te zijn die zich op mij afgestemd is. Iemand die mij aanvoelt en aanvult en omgekeerd.

Waar ik het allermeest van hou:

Op een zomerse avond/nacht op terras in de tuin met enkel het licht van een kaarsvlammeke genieten van elkaars gezelschap, een glaasje wijn of iets anders lekkers en wat naar elkaar, zachte muziek of naar het getsjirp van de krekeltjes luisteren. Kussengevechten Bij warm weer: watergevechten Bij sneeuw: sneeuwballengevecht Een laatavond of nachtelijke (strand)wandeling Een laatavond of nachtelijke zwempartij Ik ben ook muziekfanaat met zeer uitgebreide CD-collectie.

Wat ik over vriendschap denk:

Er zijn verschillende gradaties van vriendschap. Gewoon mensen die je kent en waar je al eens een babbeltje mee doet dat zijn nu niet echt "vrienden" maar eerder kennissen. Een vriend(in) is iemand waar je nauwer contact mee hebt. Iemand waaraan je persoonlijker dingen aan kan vertellen omdat er na verloop van tijd een zekere vertrouwensband is ontstaan Een vriend(in) is iemand die je ten allen tijde naar je luistert, je raad geeft, je helpt en je die je steunt. Hoeveel en hoe vaak je die vriend(in) hoort of ziet dat is minder van belang. Het belangrijkste is dat je op die persoon kunt rekenen en dat zij of hij er is als je hem of haar nodig hebt. Dit alles uiteraard wederzijds.

Waar ik de pest aan heb:

Ruzie, leugenaars, lawaai,... rond de potgedraai en flauw gedoe dat eigen is aan veel dames, egocentrische personen opscheppers, ...

Als ik 3 wensen mocht doen:

De eerste wens voor iedereen die mij dierbaar is + mezelf dat is GEZONDHEID. De tweede wens voor iedereen die mij dierbaar is + mezelf dat is dat ze allen GELUKKIG kunnen zijn. Onder gelukkig zijn versta ik o.a. warmte, liefde, geborgenheid,... De derde wens voor iedereen die mij dierbaar is + mezelf dat is we MATERIEEL alles hebben wat we nodig hebben om behoorlijk te kunnen leven zoals een dak boven ons hoofd, meer dan voldoende en gevarîeerd eten en drinken, degelijke kledij en nog een extra centje voor in noodgevallen.

Wat ik heel goed kan:

Hahaha er zijn meerdere dingen die ik goe kan.

Waar ik heel trots op ben:

Ik heb er geen probleem mee om mijn ongelijk toe te geven of om mij te excuseren. Mijn excuses zijn dan ook welgemeend! Ik ben een mens en ik maak nu éénmaal (beoordelings)fouten.

Mijn allerbeste herinnering:

Tja, er waren er een paar maar helaas van zeer korte duur. Allow a girl to dream hopelijk kom ik ooit mijne zielsverwant tegen zodat ik dit lijstje met tal van mooie herinneringen kan vervolledigen.

Mijn allerbeste ervaring:

Mijns inziens is het de toekomst wat van belang is. Dus hopelijk hebben we nog het één en het ander te goed. Het verleden was eerlijk gezegd niet zo fraai dus het kan enkel maar beter worden.

Mijn engagementen:

??? Ik weet niet direct waar men met deze vraag naartoe wil. Dus geef ik er zelf maar een invulling aan. Als ik graag iets wil dan ga ik er ook voor. Ik ben eerlijk, trouw en correct meiske en ik leg de lat voor mezelf ook erg hoog. Ik draai niet gauw rond de pot en ben nogal vrij direct. Ik heb liever een paar echte "goede" vrienden dan vele oppervlakkige vriendschappen.

Mijn overtuigingen:

Behandel je medemens zoals je zelf behandeld wil worden. Ik ben een eerlijk en correct meisje. Ik verwacht dat men tegenover mij ook ten allen tijde eerlijk en correct is. Helaas stel ik vrij vaak het tegenovergestelde vast en daar kan ik echt pissed om worden.

Mijn minpuntjes:

Vaak TE nuchter en TE realistisch. Vaak TE eerlijk en dat wordt niet altijd gewaardeerd. Ik kan nu éénmaal niet "rond de pot draaien" of "acteren". Vaak TE zorgzaam. Ik ben eerder een GEVER dan en nemer en daar heeft men in het verleden al serieus van geprofiteerd. Als er mij onrecht wordt aangedaan kan ik wel opvliegend zijn of chagrijnig reageren. Ik praat al wel es wat veel :-) En soms zeg ik dan al wel es iets wat ik beter niet had gezegd.

Mijn laatste relatie:

Dit was volledig éénrichtingsverkeer. En dat is nu iets wat ik nooit of te nimmer meer wil! Verder doet dit hier niet terzake om dit hier neer te schrijven. Wat zeker niet wil zeggen dat ik hierover niet wil praten en dit onderwerp uit de weg wil gaan. Ik ben gewoon van mening dat het geen zin heeft om oude koeien uit de sloot te halen en om vergelijkingen te maken met ex-partners.

Dit is wat mij over mij zegt:

Ik heb naar het schijnt enorm goeie mensenkennis. Zeer breed interesseveld m.b.t. Wetenschap en Techniek. Men vindt mij humoristisch en ik heb naar het schijnt vaak gevatte "one"-liners. Betrouwbaar. Behulpzaam. Eerlijk.

Mijn sterke punten:

Ik heb er geen probleem mee om mijn ongelijk toe te geven en om mij te excuseren. Mijn excuses zijn dan ook welgemeend! Ik ben realistisch en vrij nuchter Eerlijk. Zorgzaam. Ruim kennis omtrent wetenschap en techniek. Neem de tijd om naar iemand te luisteren.

Wat mij doet lachen:

Soms zijn dat de meest onozele dingen, Iets wat iemand zegt of doet, Een goei mop, een grappige film of cartoon, Ik ben ook altijd wel te vinden om mee wat fratsen uit te halen.

Waar ik een hekel aan heb

Ruzie, leugenaars, lawaai,... rond de potgedraai en flauw gedoe dat eigen is aan veel dames, egocentrische personen opscheppers, onhygiënische mensen

Alles weten over YouForMe